(untitled) (Medicina bolu, 2022)
Стаття присвячена оптимізації анестезіологічного забезпечення з використанням регіонарних методів анестезії в амбулаторній офтальмохірургії. Описано методики і техніки анестезіологічного забезпечення, які дають достатній рівень анестезіологічного захисту. Всі варіанти регіонарної анестезії, як самостійні, так і в комбінації, застосовуються в офтальмологічній клініці “Оптимал” на базі кафедри анестезіології, інтенсивної терапії та медицини невідкладних станів ВНМУ ім. М. І. Пирогова.