(untitled) (Medicina bolu, 2024)
Використання медикаментозної процедурної седації в амбулаторній хірургії та у відділеннях інтенсивної терапії набуло значної популярності завдяки розширенню лікувальних можливостей для лікаря і збільшенню комфорту для пацієнта. Метою даного огляду літератури є висвітлення досліджень, що повідомляють про ефективність і безпеку мідазоламу як седативного засобу у дорослих та дітей, які потребують процедурної седації.