Наш досвід застосування радіочастотної нейроабляції у пацієнтів з коксалгією на тлі дегенеративного остеоартрозу кульшового суглоба (Medicina bolu, 2018)
Стаття присвячена питанням лікування коксалгії на тлі дегенеративно-дистрофічних захворювань кульшового суглоба. Автором проведено аналіз зарубіжних досліджень, що стосуються застосування радіочастотної нейроабляції нервів кульшового суглоба. На підставі результатів власних досліджень автором доведено, що радіочастотна нейроабляція артикулярних гілочок замикального і стегнового нервів є ефективним методом лікування больового синдрому коксалгії на тлі дегенеративного остеоартрозу.
Keywords: радіочастотна нейроабляція; дегенеративний остеоартроз; коксалгія